PR en communicatie

Beschrijving
Eén van de speerpunten van Sigma Theta Tau International is kennis delen ten behoeve van de gezondheidszorg en in het bijzonder de verpleegkundige beroepsuitoefening.

Rho Chi at Large onderschrijft dit in haar strategisch beleidsplan van 2011-2014 en heeft de PR commissie aangesteld om hier mede invulling aan te geven. De PR commissie Rho Chi is in 2008 opgericht na een ledenbijeenkomst in het najaar van 2007.

Als wens was uitgesproken een verbeterde communicatie, een vernieuwde website en een heldere PR doelstelling.

De PR commissie heeft verschillende doelstellingen, invalshoeken en taken. Vanaf het eerste jaar heeft de commissie zich op de korte termijn doelstelling gericht met het ontwikkelen van een nieuwe website, het vervaardigen van een huisstijl en het uitgeven van een Nederlandstalige brochure voor aankomende studentleden en verpleegkundige rolmodellen (Nurse Leaders).

De lange termijn doelstelling is gericht op het uitbreiden van de taken naar lobbyen, het beïnvloeden van de publieke opinie, het organiseren en inhaken op speciale evenementen.

De PR commissie ondersteunt bij het organiseren van activiteiten van Rho Chi at Large en voert PR op tal van evenementen.

U kunt contact met de PR commissie opnemen door een e-mail te sturen naar de voorzitter. Actuele informatie met betrekking tot de activiteiten van Rho Chi vindt u op de website. Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de georganiseerde activiteiten, want Rho Chi is een chapter voor en door haar leden.

Samenstelling
In 2015-2016 bestaat de commissie uit de volgende leden:

Reageren
Bent u geïnteresseerd om lid te worden van de PR commissie? Neem dan contact met een van de commissieleden.

Samenwerkingsruimte voor actieve RhoChiNL-leden met inlog op thecirchle.nursingsociety.org