Rho Chi-at-Large Chapter

Rho Chi organiseert ook in 2014 een aantal interessante bijeenkomsten voor leden en voor belangstellende verpleegkundigen.
Via deze link kunt u teruglezen over deze activiteiten. 

Wij hopen u te ontmoeten op onze aankomende bijeenkomsten! 
4 november een symposium van de Rotterdam Stroke Service getiteld: "De kracht van CVA-zorg in de keten: stoppen, denken, doen!" i.s.m. Rho Chi en de Hogeschool Rotterdam.
- 24 november 2014 organiseert de Rho Chi samen met het V&VN Platform Wetenschap in Praktijk een verpleegkundig symposium.

Wisseling van voorzitterschap Rho Chi at Large

Marie-Louise Luiking is gekozen als de nieuwe president van Rho Chi-at Large. 
Zij neemt de voorzittershamer over
van Thóra B Hafsteinsdottir, die zich richt op deelname aan het bestuur van STTI.

Prijsuitreikingen JDS-Wetenschapsprijs en de JDBK- Best Practice Award uitgereikt bij de Wetenschapscarrousel Klinische Gezondheidswetenschappen 2014

Op 26 september jl. heeft de Wetenschapscarrousel Klinische Gezondheidswetenschappen plaatsgevonden in het UMC Utrecht. Het programma werd georganiseerd door de opleiding KGW, in samenwerking met Alumnivereniging Verplegingswetenschap Nederland, Scientia Fundus (studie- en alumnivereniging Fysiotherapiewetenschap), de Johanna Diepeveen-Speekenbrink Stichting en Rho Chi-at-Large Chapter.
Belangrijke onderdelen van de wetenschapscarrousel zijn de uitreiking van de Johanna Diepeveen-Speekenbrink Wetenschapsprijs en de Jeltje de Bosch Kemper Best Practice Award, evenals de Mebius Kramer Lezing.
Link naar volledig verslag

Symposia Rho Chi Chapter en V&VN Wetenschap in de Praktijk


 
  24 november 2014 organiseert Rho Chi-=at-Large een symposium. U wordt van harte uitgenodigd om een abstract in te dienen passend bij het thema.

25 november 2013 vond het eerste symposium plaats in samenwerking met V&VN Wetenschap in Praktijk (WIP). Ongeveer 100 verpleegkundigen van beide verenigingen hebben deel genomen aan de dag. Verschillende sprekers hebben hun perspectief op onderzoek, onderwijs en praktijk gegeven.
Na afloop van het symposium vond de 'Inductie plaats met het toetreden van 46 nieuwe leden van Rho Chi Chapter at Large.
De erkenning "Veel Belovende Verpleegkunde" is uitgereikt aan Erna Vrijland, verpleegkundig specialist in het gezondheidscentrum Vermeertoren te Delft.
Klik hier voor meer informatie over de sprekers en de onderwerpen

Chapter News

Aanmelding symposium gesloten

De online aanmelding voor het symposium is gesloten vanaf heden.

Indien u toch wilt deelnemen kunt u contact opnemen via secretariaat@rhochi.eu Lees meer

CARE4 International Scientific Nursing and Midwifery Congress

De vakgroep en onderzoeksgroep Verpleegkunde en Vroedkunde van de Universiteit Antwerpen organiseert van 4-6 februari 2015 een congres in het kader van het 10-jarig bestaan van het masterprogramma.
Voor meer informatie wordt u verwezen naar de website:... Lees meer

Presentatie Dr. Roelof Ettema ALV juni 2014

Donderdag 24-06 jl heeft Dr Roelof Ettema een inspirerende lezing gegeven naar aanleiding van zijn promotieonderzoek. De presentatie is te vinden in de Rho Chi bibliotheek of via onderstaande link. Lees meer

Van onze leden

Oratie Saskia Teunissen

Saskia Teunissen heeft woensdag 5 november haar openbare lezing uitgesproken in het

Academiegebouw in Utrecht. Saskia is sinds kort hoogleraar Hospicezorg... Lees meer

Sigma Theta Tau European Regional Newsletter 3

This STTE Regional Newsletter 3
gives you a nice overview from the European Chapter activities. Lees meer

Bibliotheek

Log in to see this information

Discussions

Log in to see this information