Rho Chi-at-Large Chapter

Rho Chi organiseert ook in 2014 een aantal interessante bijeenkomsten voor leden en voor belangstellende verpleegkundigen.
Via deze link kunt u teruglezen over deze activiteiten. 

Wij hopen u te ontmoeten op onze aankomende bijeenkomsten! 
- 17 september 2014 een symposium 'women health' bij de faculteit verplegingswetenschappen Utrecht ter gelegenheid van het afscheid van Claudia Gamel.
- 26 september 2014 is het jaarlijkse Wetenschapscarrousel van de afdeling Klinische Gezondheidswetenschappen (UU) i.s.m. Rho Chi, met de Mebius Kramer lezing.
- 24 november 2014 organiseert de Rho Chi samen met het V&VN Platform Wetenschap in Praktijk een verpleegkundig symposium.

Wisseling van voorzitterschap Rho Chi at Large

Marie-Louise Luiking is gekozen als de nieuwe president van Rho Chi-at Large. 
Zij neemt de voorzittershamer over
van Thóra B Hafsteinsdottir, die zich richt op deelname aan het bestuur van STTI.

Symposia Rho Chi Chapter en V&VN Wetenschap in de Praktijk

24 november 2014 organiseert Rho Chi-=at-Large een symposium. U wordt van harte uitgenodigd om een abstract in te dienen passend bij het thema.

25 november 2013 vond het eerste symposium plaats in samenwerking met V&VN Wetenschap in Praktijk (WIP). Ongeveer 100 verpleegkundigen van beide verenigingen hebben deel genomen aan de dag. Verschillende sprekers hebben hun perspectief op onderzoek, onderwijs en praktijk gegeven.
Na afloop van het symposium vond de 'Inductie plaats met het toetreden van 46 nieuwe leden van Rho Chi Chapter at Large.
De erkenning "Veel Belovende Verpleegkunde" is uitgereikt aan Erna Vrijland, verpleegkundig specialist in het gezondheidscentrum Vermeertoren te Delft.
Klik hier voor meer informatie over de sprekers en de onderwerpen
   

Rho Chi at Large bekroond met Chapter Key Award!


 
  In november 2013 werd de 42e internationale Biennial Conventie van Sigma Teta Tau (STTI) gehouden in Indianapolis,VS. Rho Chi at Large is bekroond met de Chapter Key Award, de hoogste erkenning die uitgereikt wordt aan chapters. Het is een erkenning op internationaal niveau voor activiteiten verricht in de periode van 2011-2013. Klik hier voor meer informatie  

Chapter News

Aanmelding symposium gestart!

De aanmelding voor het symposium van 24 november 2014 is gestart. Kijk hiervoor op de symposiumpagina via het menu hierboven. Lees meer

Uitnodigin​g Wetenschap​scarrousel 26 september

Op 26 september 2014 zal de 2e Wetenschapscarrousel Klinische Gezondheidswetenschappen plaatsvinden. Een gevarieerd programma bestaande uit o.a. uitreikingen van de Johanna Diepenveen-Speekenbrink Prijs, de Jeltje de Bosch-Kemper Award en de 22e Mebius... Lees meer

Call voor abstracts voor het 2e symposium.

De titel voor dit symposium is “Op weg naar excellent verplegen”. De focus van het symposium zal liggen op de verbinding van wetenschap met de praktijk,
de realisatie daarvan en de meerwaarde hiervan voor de verpleegkundigen. Voor de eerste keer... Lees meer

Van onze leden

Sigma Theta Tau European Regional Newsletter 3

This STTE Regional Newsletter 3
gives you a nice overview from the European Chapter activities. Lees meer

1e digitaal tijdschrift Nurses Facts tijdschrift EBP werkgroep verpleegkundig onderzoek DH&L

Deze primeur mag je niet missen :) Lees meer

Bibliotheek

Log in to see this information

Discussions

Log in to see this information