Rho Chi-at-Large Chapter

    

           Rho Chi Lente bericht

We willen Prof. dr Stijn Blot feliciteren met zijn toetreden tot de STTI Research Hall of Fame 2015.

 

 
 
           
 

Van de STTI Foundation for Nursing heeft Rho Chi at Large van STTI een vraag gekregen of wij voor een klein bedrag de Foundation for Nursing willen Sponsor. Bij het bedrag kunnen wij zelf aangeven of wij het bestemmen voor onderzoek, leiderschap of toekomstige initiatieven. Tijdens de vorige Algemene Leden Vergadering is deze bijdrage goedgekeurd. Hierop heeft de STTI de banner  “Chapter Giving Club member 2014-15” op onze website voorpagina geplaatst.

 

Ik wil jullie attenderen op de oproep voor nominaties voor de Veel Belovende Verpleegkundige Award 2015, sluitingsdatum 15 oktober en de oproep voor nominates voor de Friend of Nursing Award 2015, sluitingsdatum 15 oktober. De formulieren hiervoor zijn te downloaden van onze website.

De Rho Chi at Large and Wetenschap in Praktijk van de V&VN gaan het 3rd symposium organiseren op vrijdag 27 november 2015. Reserveer deze datum in uw agenda.  Dit jaar kunnen niet alleen zoals vorige jaar abstracts voor poster presentaties ingediend worden maar ook abstracts voor mondelinge presentatie. Voor beide zullen awards uitgereikt worden.

 

Het 3rd STTI European Regional Conference van 6 juni t/m 8 juni 2016 zal plaats vinden in het Academiegebouw van Utrecht.  Reserveer deze datum in uw agenda.

De titel is: “Leadership in nursing scholarship and Education; how to impact the quality of nursing as a caring prifession globally”. De website met de namen van de keynote sprekers wordt in mei gelanceerd.

Er zal een mogelijkheid zijn voor het indienen van abstracts van poster presentatie of een korte of lange mondelinge presentatie.

 

Voor de “Ignite a SPARK” campagne heeft de Rho Chi at large ideeën aangedragen.

 

De Universiteit Antwerpen heeft op 4 tm. 6 februari 2015 de internationale conference Care4 gehouden ter viering van het 10 jarig jubileum van het masterprogramma van de vakgroep verpleeg- en vroedkunde. Met behulp van onderstaande link kunt u televisieopnames van de conferentie zien: Care4

                             

Geschreven door: Marie Louise Luiking, president sinds 1 Juli 2014 


Chapter News

STTI European Conference 2016

Van 6-8 Juni 2016 organiseert Rho Chi-at-Large chapter het derde Europese Congres in het Academiegebouw te Utrecht. Het thema is Leadership in nursing scholarship, Practice and Education: how to impact nursing as a caring profession globally.


Leiderschap... Lees meer

Anna Reynvaan Lezing

Hoe betrek je de familie bij de zorg? Die vraag staat centraal bij de zeventiende Anna Reynvaan Lezing op donderdag 28 mei 2015 in de Stadsschouwburg van Amsterdam. Deze lezing wordt georganiseerd door het Academisch Medisch Centrum, de Hogeschool... Lees meer

Netwerkavond 2 Maart

EBP is niet meer weg te denken.
De Alumnivereniging Verplegingswetenschap Nederland en V&VN Wetenschap in Praktijk
organiseren voor het eerst samen een netwerkavond. Graag nodigen zij u uit op 2 maart tussen 18.00-20.30 uur op het hoofdkantoor van... Lees meer

Van onze leden

Oratie Benno van Meijel

Op woensdag 8 april 2015 om 15.45 zal verplegingswetenschapper Benno van Meijel zijn oratie houden tot bijzonder hoogleraar GGZ-verpleegkunde. Het onderwerp... Lees meer

1e digitaal tijdschrift Nurses Facts tijdschrift EBP werkgroep verpleegkundig onderzoek DH&L

Deze primeur mag je niet missen :) Lees meer

Bibliotheek

Log in to see this information

Discussions

Log in to see this information

Upcoming Events

  1. Lezing georganiseerd door Rho Chi-at-Large Chapter

    Jun 18
    Netherlands
  2. Symposium Rho Chi en V&VN WiP

    Nov 27, 9:00 AM - 10:00 PM (CET)
    Utrecht, Netherlands